تورم نقطه به نقطه بخش کشاورزی اعلام شد

خوراک نامناسب تاحدودی با ماشین آلات وتجهیزات فناوری موجود فرآوری شده ومتناسب سازی می‌شود اما اگرمشکل این مواد اولیه زیاد باشدحتی با فرآوری هم نمی‌توان آن را تبدیل به خوراک سالم برای دام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هشتمین همایش بین‌المللی و نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان ایران ۲۴ تا ۲۶ آبان در بوستان گفت‌وگو برقرار است. چین، آمریکا، برزیل. هند، مکزیک، اسپانیا و… ۶۵ درصد خوراک دام، طیور و آبزیان جهان را تولید و تأمین می‌کنند. بیشترین مصرف خوراک به ترتیب مربوط به تولید جوجه گوشتی، جوجه تخم گذار و دام است. ذرت، جو و کنجاله سویا بیشترین خوراک مصرفی کشور بوده که ذرت در بهترین حالت ۲ میلیون تن در کشور تولید شده و جو ۴ میلیون تن بوده است. آمار مصرفی کنجاله سویا کارخانجات نیز ۴.۵ میلیون تن در سال است.

رضا افتخارالدین، مدیرعامل تعاونی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان در هشتمین همایش بین‌المللی و نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان ایران گفت: تولید ۳۰ میلیون تن خوراک دام ظرفیت ۸۰۰ کارخانه فعال کشور است که در حال حاضر با ۵۰ درصد این ظرفیت فعالیت دارند.

در تابستان ۱۴۰۲ بیش­ترین تورم نقطه به نقطه با ۱۷۲.۳ درصد مربوط به گروه «پرورش گوسفند و بره سنتی» و کم­ترین با ٩.٨ درصد مربوط به گروه «غلات» بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در فصل تابستان ١۴٠٢، شاخص قیمت تولیدکننده بخش «زراعت، باغداری و دامداری سنتی» ۱۱۲۲.۷ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ٣٣.٨ درصد افزایش داشته‌است. در این فصل شاخص ۴ فصل منتهی به فصل جاری نسبت به شاخص دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) با رشد ۴۶.٨ درصد مواجه بوده است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در فصل تابستان ١۴٠٢، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش زراعت، باغداری و دامداری سنتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳۳.۸ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۴۵.١ درصد)، ١١.٣ واحد درصد کاهش داشته است. در این فصل بیشترین تورم نقطه به نقطه با ١٧٢.٢ درصد مربوط به گروه «پرورش گوسفند و بره سنتی» و کمترین تورم نقطه به نقطه با ٩.٨ درصد مربوط به گروه «غلات» است.

کاهش تورم سالانه

در فصل تابستان ١۴٠٢، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش زراعت، باغداری و دامداری سنتی در ۴ فصل منتهی به این فصل نسبت به دوره مشابه سال قبل ۴۶.۸ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۵۶.۵ درصد)، ٩.٧ واحد درصد کاهش داشته است. در این فصل بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه پرورش گوسفند و بره سنتی با ١٢۴.٨ درصد و کمترین تورم سالانه مربوطه به گروه سایر محصولات زراعی با ١۴.٠ درصد است.

Alinaghian Milk and Meat Complex

تورم نفطه به نقطه کشاورزی
نوشتهٔ پیشین
تولید محصول سالم با خوراک دام ناسالم شدنی نیست
نوشتهٔ بعدی
عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در مهر ماه به ٣٩ هزار تن رسید

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.
keyboard_arrow_up